Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
CONFERINŢELE TRANSILVANIA 2015

Rol în proiect: INIŢIATOR

Perioada de derulare: decembrie 2009 - martie 2010

SCURTĂ DESCRIERE

Începând din decembrie 2009 fondatorii site-ului Granturi.ro - echipa PONT - organizează o serie de conferinţe de dezvoltare în Transilvania. Obiectivul conferinţelor este de a crea o platformă prin care intelectualii şi  cei responsabili pentru luarea deciziilor să-şi poată exprima propunerile şi părerile privind provocările dezvoltării a acestei regiuni.

Prima conferinţă a avut loc în data de 10 decembrie 2009 cu titlul „ Dezvoltarea turistică a zonei Trei Scaune ”.  Conferința a fost organizată sub patronajul Consiliului Judeţean Covasna şi Primăria Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Harghita, Centrul de Dezvoltare şi Cercetare Trei Scaune, şi Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii Covasna (ASIMCOV)

A doua conferinţă din cadrul programului Transilvania în 2015 a avut loc la Miercurea Ciuc în Casa de Studii Jakab Antal în data de 11 martie 2010 începând cu orele 9:30.  Consiliul a fost organizat sub patronajul Consiliului Judeţean Harghita în parteneriat cu Consiliul Judeţean Harghita, Alianţa Anteprenorilor şi a Asociaţiilor Secuieşti, Asociaţia Transilvania Vie.

Conferinţa a abordat trei teme majore:

•    tineri antreprenori pentru dezvoltarea judeţului. o forţă a dezvoltării economice regionale sau simpli angajatori pe piaţa forţei de muncă?

•    cultura alternativă şi imaginea judeţului

•    importanţa dezvoltării durabile în procesul de dezvoltare

OBIECTIVE ŞI GRUPURI ŢINTĂ

Obiectivul proiectului este informarea rapidă şi eficientă a persoanelor fizice, organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi întreprinderilor din România şi Ungaria despre oportunităţi de finanţare nerambursabile, burse, conferinţe şi concursuri.

REZULTATE

•    Peste 120 de participanţi la conferinţă

•    Transcript complet al prezentărilor de la conferinţă

•    Înregistrări video ale prezentărilor

•    Analiză şi viziune a Grupului PONT cu privire la dezvoltarea judeţului Harghita

FINANŢATORI ŞI PARTENERI

Consiliul Judeţean Harghita, Primăria Miercurea Ciuc, Corvinus Zrt., Szülőföld Alap, AMM Design, Asociaţia Fundamentum.

Parteneri media: Erdély TV, Transindex, Krónika, Erdély FM, Retro Rádió, Fun FM, Hargita Népe.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

ERDELYKONFERENCIA.RO

    Documente ataşate:
 •   - konferencia_logo.jpg (35.04 KB)


 • 28. aprilie 2011.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)