Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Íriszház-díj VII. - Outsider Art Pályázat 2016
A Sepsiszentgyörgyi Diakónia Keresztyén Alapítvány 2010-ben létrehozta Romániában élõ és alkotó, értelmi fogyatékkal élõ, mûvészi tehetséggel megáldott személyek munkásságát értékelõ és népszerûsítõ Íriszház  díj-át. A díjat elsõ alkalommal 2010. decemberében ítélték oda a Fogyatékkal Élõk Nemzetközi Világnapja alkalmából.

Fondul Stiintescu Mures
FONDUL ȘTIINȚESCU MUREȘ este o inițiativã a Fundației Comunitare Mureș, în parteneriat cu Romanian-American Foundation și finanțatori locali:ESELEKTRO ROMANIA, FOMCO SOLAR SYSTEMS, SPF MEDIA, ACCENTURE INDUSTRIAL SOFTWARE SOLUTIONS, MAVIPROD,  GEDEON RICHTER, SVT ELECTRONICS, WALTER AUTO EXPORT, PROBICONS.

Seminar de contact: Non-Formal and Informal Learning (&Validation)
Seminarul îsi propune sã sprijine organizatiile active în domeniul educației adulților sã dezvolte o retea solidã de organizatii pentru viitoare proiecte de parteneriat strategic (KA2 - Adult Education). Pe parcursul sãu vor fi prezentate exemple de bune practici, se vor organiza workshop-uri pe teme specifice și se va oferi sprijin pentru scrierea unui proiect de parteneriat strategic.

Evaluarea personalului in organizatii: 14-15 oct. 2016
Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata in colaborare cu Clinica Aquamarin  din Bucuresti va invita la urmatorul curs de formare continua: Evaluarea personalului si evaluarea profesionala a performantelor in organizatii si resurse umane: 14-15 oct.

Workshop Depasirea depresiei si a crizelor existentiale- 11.10.2016
Workshopul se adreseaza atat persoanelor interesate direct de subiect, celor care vor sa ii ajute pe cei dragi, cat si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Parcurgand acest curs se vor dobandi  cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care sa permita depasirea depresiei si a situatiilor de criza care va pot influenta viata.Schimbare socială prin donaţii colective - 22 zile în jurul castelelor
00. 0000.

Fundaţia Comunitară Cluj pune bazele reţelei locale Cerc de Donatori, deschisă donatorilor corporaţii şi individuali care vor să susţină împreună proiectele comunităţii.

Programul Castel în Transilvania prezintă proiectul 22 zile în jurul castelelor.

Oferta noastră
01. iulie 2010. 17:02

Începând din 2008 Grupul PONT asistă munca a mai mult de 50 de organizaţii neguvernamentale şi instituţii în următoarele domenii: generarea proiectelor și asistenţă de-a lungul implementării acestora - management de proiect, atragere de fonduri - consiliere personalizată privind oportunitățile de finanţare, realizarea profilului şi strategiei organizației -dezvoltare organizaţională şi planificare strategică, scriere de proiecte - redactarea cererilor de finanţare,  efectuarea rapoartelor finale.

Ca activitate secundară oferim traininguri personalizate şi servicii IT.

25. iulie 2014. 16:44
Creșterea capacității operaționale a Asociației Grupul PONT


Asociația Grupul PONT, cu sediul în Cluj-Napoca, derulează, începând cu data de 13.06.2014, proiectul “Creșterea capacității operaționale prin upgrade internet și dezvoltarea infrastructurii TIC“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene.
DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)