Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.


Un PONT din partea noastră: Parcul Balu din Harghita Băi – cel mai mare parc de aventură din țară

Parcul Balu este o investiție româno-maghiară de peste 200 de mii de euro: între frumoasele creste ale Carpaţilor Orientali, în mulţimea de păduri conifere ale Harghitei, construit într-o ambianţă de o frumuseţe rară pe o suprafaţă de 1.5 hectare, parcul de aventură aşteaptă oaspeţii aventurier cu 120 trasee cu frânghii şi 105 elemente de joc având diferite grade de dificultate, cea mai lungă tiroliană din Europa Centrală, cu o lungime de aproape o mie de metri, asistenţi şi animatori calificaţi, care veghează asupra siguranței vizitatorilor și o cabană prietenoasă și confortabilă. Parcul Balu este o experiență de neuitat, atât pentru cei veniți cu prietenii la distracție, cât și pentru firme pentru sesiuni de teambuilding. Nouă ne-a plăcut, încearcă și tu!

24. martie 2011. 16:45

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)